Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

KESÄ ALE alkoi!

-30% liikkeessä ja verkkokaupassa! Tervetuloa!

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

8 kommenttia

  1. Pidän kovasti keskiviikon asusta. Jos minua arpaonni suosisi, antaisin toisen lahjakortin tyttärelleni.

  2. Ensimmäinen asu oli eniten minun tyyliseni vaikka välillä tyyli tietty vaihtuu fiilisten mukaan.
    Ystävälleni Tarjalle haluaisin antaa lahjakortin 🦋🌷!

  3. Tyylikkäin/kaunein asu nro 1.
    Sopii eri tilaisuuksiin. On trendiväri myös maailmalla. Helppo muunnella eri yläosien kanssa, eri vuodenaikaan.
    Helppo materiaali myös matkalaukkuun. Ei rypisty.

    Lahjakortti sisarelleni, kipustimulaattori, piuhat kropan sisällä, jolla suuri sisu, ei koskaan valita, vaikka sattuu..ohjelmia säätämällä pystyy muuttamaan kipukohtaa, joten kaukosäädin apuna ympäri vuorikauden.

  4. Keskiviikkona ehkä poikkean.
    Milloin muuten alkaa tulla alkusyksyn uutuuksia?

    • Hei Minna ja tervetuloa käymään! Syksyn uutuuksia rupesi tulemaa jo kesäkuun alkupuolella ja lisää tulee jatkuvasti, meiltähän ei tavara tulo lopu koskaan 🙂 Eilen tuli kuusi laatikkoa uutta ja kolme kaunista uutta mekkoa. Hyvää Juhannusta, kata

  5. Jee, ale alkanut!
    Tänään poikkean Doppiin shoppaamaan kuten varmaan moni muukin. Nopeet syö hitaat.

  6. Kaunein asu mielestäni on no 1.Se on ihanan värikäs ja iloinen.Lahjakortilla haluaisin ilahduttaa ystävääni joka käy läpi vaikeaa vaihetta elämässään ja antaa toivoa tuleviin kesiin.