Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Katsaus kesäaleen!

Otimme muutamia kuvia liikkeestä, joissa näkyy kesän ALE tuotteita. Teimme liikkeestä myös videon ja sen pääsee katsomaan postauksen lopusta.

Liikkeestämme löytyy -30% ja -40% kesäale tuotteita sekä myös iso kasa uutuuksia.

Takana seinustalla näkyy yläosia, jotka ovat -40% alennuksessa

 

Kaikki kesämalliston farkut ja housut ovat -40% alennuksessa. Taka-alalla näkyy myös Doppwoman kuosimekot, jotka ovat myös -40% alennuksessa.

 

Jakkuja löytyy myös -40% alennuksessa. Punaiseen pellavajakkuun löytyy myös housut, samoin vaaleansiniseen Lavana jakkuun löytyy samansävyiset Amalie housut.

 

Kaikki rekillä roikkuvat mekot ovat -30% alennuksessa.

 

Hameita löytyy vielä muutamia sekä neuleita ja pitkähihaisia yläosia. Huomasitko jo, että myös Cindie pellavapaita on -40% alennuksessa väreissä tummansininen ja musta. Ne löytyvät täältä.

 

Myös kenkävalikoima kannattaa katsoa, meiltä löytyy vielä mm. ihania sandaaleita -40%!

Kaikki kengät löytyvät täältä.

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

2 kommenttia

  1. Hienosti ryhmitelty eri osiot sotilaallisessa järjestyksessä.Löytää helposti etsimänsä.Ilo silmälle.

    • Huomenta Annamaija! Kiitos 🙂 Olen tarkka somistuksesta ja sitten me kaikki olemme tarkkoja siisteydestä. Se on totta, helppo löytää mitä etsii 🙂 Mukavaa päivää, Kata