Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Aamiaismekot ja t-paidat

Kiitos kaikille eilen LIVEn osallistuneille tai tallenteen katsojille. Kiitos myös ihanista kommenteista, olette kerta kaikkiaan ystävällisiä ja ihanan innostuneita aina LIVEstä. On niin ihana tehdä LIVEä ja muitakin videoita, kun annatte positiivista palautetta. Se innostaa ja tsemppaa meitä tekemään niitä lisää. Minulla on välillä tapana höpötellä ja tehdä erilaista sisältöä Instagramin storeihin, joka näkyy myös Facebookin storeissa. Eli jos et vielä seuraa meitä Instagramissa ja facebookissa, niin otathan seurantaan. Storien jutut ovat sellaisia, joita tänne verkkosivuille ei voi teknisesti jakaa.

Eilinen LIVE lähetys löytyy täältä Etusivulta ja kohdasta ”Seuraathan meitä”. Täppää Gabin kuvaa, niin video lähtee liikkeelle

 

Olivi Aamiaismekko

 

Tämän kesän Aamiaismekkojen ja saman sarjan Gesinas t-paitojen kuosit ovat paisley kuoseja

 

Mistä Aamiaismekko sai nimensä?

Olimme mieheni kanssa Espanjassa muutama vuosi sitten. Mietin aamulla kun olin käynyt suihkussa, että mitähän pukisin aamiaiselle päälle. Emme olleet päättäneet vielä mitä teemme päivällä eli lähdemmekö urheilemaan vai kaupungille tai mitä teemme eli en tiennyt varustusta. Puin päälleni tällaisen mekon ja siitä keksin, että tämähän on ”Amiaismekko” eli mekko, joka puetaan aamulla päälle, kun syödään aamupalaa tai mennään aamupalalle. Tämä on helppo vaate, sen vaihtaa nopeasti erilaiseen asuun, jos tarve vaatii. Nyt koko Suomi puhuu Aamiaismekosta 🙂 Mutta kun katsoo meidän eilistä LIVEä, löytää vinkkejä, miten Aamiaismekko stailataan myös päivämekoksi tai kesätyömekoksi.

 

Aamiaismekko

Aamiaismekko on jo meidän klassikkomekko kesäksi! Mekossa on O-kaula-aukko, jonka edessä on halkio. Mekossa on pienet hihat ja malliltaan mekko on suorahko. Mekon helma on pyöristetty ja siinä on ohut naruvyö. Mekon pyöristetty helma luo illuusion kapeammasta vyötäröstä. Vyön voi kietaista vyötärölle ja vetää hieman pussia vyön päälle tai sitoa vyön taakse. Minulla on mekosta päällä koko S ja Gabi käyttää mekosta kokoa M.

 

Tummansininen Aamiaismekko

 

Gesinas t-paita

Gesinas t-paita on kaunis ja tyylikäs t-paita monenlaisten alaosien kaveriksi. T-paidassa on O-kaula-aukko, jossa on halkio edessä. T-paidassa on pienet hihat. Se ylettyy lantiolle ja sen helma on kauniisti pyöristetty. Pyöristetty helma luo illuusion kapeammasta vyötäröstä. Minulla on t-paidasta päällä koko S.

 

Kick farkut

Dream Kick farkuissa on korkea vyötärö, se ylettyy navan yläpuolelle. Farkut istuvat loistavasti ylhäältä vyötäröstä ja lantiosta. Lahkeet ovat hieman löysähköt ja ne levenevät aavistuksen nilkan kohdalta ulospäin. Farkut ovat vajaamittaiset, ne ylettyvät noin nilkkaluun kohdalle. Farkut ovat hieman ohkaisemmat ja ne ovat ihanan tuntuiset päällä. Minulla on farkuista päällä koko 32. Suosittelemme ottamaan farkuista yhden koon pienemmän kuin normaalisti, koska kangas joustaa.

 

Tummansininen Gesinas t-paita

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

8 kommenttia

  1. Tuo aamiaismekko-nimitys onkin varsin mainio:)

    • Hei Tuula! Kiitos, olen samaa mieltä, että se oli hyvä välähdys 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

  2. Hei!
    Huomaan, että minustakin on kehittynyt ’doppilainen’ 😊
    Kiitos videoista, livestä ja erinomaisista vinkeistä!

    • Hei Tuulikki! Wautsi! Ihana kuulla :)) Kiitos, kun seuraat! Mukavaa viikkoa, Kata

  3. Aamiaismekko on näppärä mekko. Kiitos vinkeistä, että mekko taipuu myös työmekoksi sekä pieneen menoon oikeilla asusteilla. Vinkit menevät testiin tämän mekon kanssa.

    Gesinas t-paidat kuuluvat kesän luottopaitoihin. Helpot t-paidat ja eivät taatusti kulahda pesussa.

    Kick farkuissa on hyvä malli, joustavat ja loistava väri. Valkoisista ja vaaleimmista Kickeistä koot huvenneet, eikä ihme, mutta näiden värikin on kesään sopiva.

    Ei voi muuta sanoa kuin, että meitä Doppilaisia hemmotellaan. Blogi, facebook, insta ja vielä live-lähetykset ovat ihan huippua puhumattakaan itse liikkeestä sekä verkkokaupasta.

    Dopp on ihan heittäen Suomen paras vaatekauppa. Kiitos Kata ja Gabi sekä Doppin myyjät, että jaksatte hemmotella meitä Doppilaisia.

    • Hei Jaana! Kiitos, ihanaa kun tykkäsit postauksesta ja ihanista tuotteista 🙂 Juu, on kaikenlaista 🙂 Kiitos paljon! Kata

  4. Minulla on mustavalkoinen Aamiaismekko,jonka ostin pari vuotta sitten.Hyvin monipuolinen ns.arkimekko.

    • Hei Annamaija! Kiva kuulla! Se on just sitä, helppo mekko 🙂 Kata