Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Uusi Antoinett mekkomalli

Antoinett mekot ovat olleet jo hetken super suosittuja mekkoja. Yhtään en ihmettele suosiota, koska mekon malli on sellainen, joka sopii jokaiselle vartalolle. Mekko on juuri oikean mallinen rinnan kohdasta ja vyötäröstä. Pussimainen helma kätkee sisällensä edullisesti minkä mallisen vartalon tahansa.

Tämä mekko se osaa yllättää sen päällensä pukijan ja aina positiivisesti!

 

Poltettu olivi on uusi väri tästä 3/4 osa hihaisesta Antoinett mekosta

 

Antoinett pallomekko

Antoinett pallomekko on hauska! Mekossa on Antoinett mekoille tyypillinen materiaali. Mekossa on 3/4 osa mittaiset hihat ja hihansuissa on leveä resori. Kaula-aukko on ympyrän mallinen, mutta edestä se aukeaa kuitenkin V-mallisesti. Kauluksessa, rinnan kohdalla on yksi nappi. Nappi avataan, kun mekko puetaan päälle. Mekossa on sisäänotot vyötäröllä ja poikkileikkaus takana selässä, joten se istuu loistavasti. Helmaosa on pallomainen (lantiolla on tilaa) ja mekon sivuissa on taskut.

 

Minulla on mekosta päällä koko XS. Mekko on reilua kokoa ja koon ratkaisee rinnan- ja vyötärönympärys. Suosittelemme ottamaan mekosta yhden koon pienemmän kuin normaalisti, mutta mekon mitat kannattaa katsoa verkkokaupastamme.

 

Antoinett mekoissa on aina samanlainen pussimainen helma. Yläosa eli kaulus ja hihojen pituudet vaihtelevat. Kaikista malleista ei valmisteta kaikkia värejä eli tästä 3/4 osa hihaisesta mekosta löytyy poltettu olivi ja tummansininen. Tästä mallista, mutta eri hihoista löytyy myös punainen ja musta. Ne löytyvät täältä.

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Poltettu olivi Antoinett pallomekko kauniin värinen.

    • Hei Annamaija! niin on, todella kunis ja itseasiassa kauniimpi luonnossa kuin kuvissa. Mukavaa sunnuntaita, Kata