Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Alehousuja -30%

Alehousuja -30%

Nyt on hyvä aika esitellä kesäisiä alehousuja, koska Pekka Pouta lupasi viilenevää säätä. Esittelen tässä postauksessa olevat housut sekä myös muita housuja videolla, jonka pääset katsomaan Insta TV:stä täältä ja facebookista täältä.

Kaikki alehousut löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä!

  1. Slim open hem farkku € 62,95 (89,95)

Slim farkut istuvat loistavasti, mutta soveltuvat parhaiten hieman suoremmalle vartalotyypille. Jos vartalo on A-tyyppinen, niin vyötärö voi jäädä liian isoksi. Farkkujen pituus on 29″ ja erikoisuutena on farkkujen kivat lahkeet.

 

Alehousuja -30%

2. Dream farkut € 76,95 (109,95)

Dream farkuissa on korkeahko vyötärö. Farkut ovat ohkaiset ja joustavat eli ne ovat juuri loistavat kesäfarkut! Lahje on suora. Lue verkkokaupastamme lisää kokosuosituksista.

 

Alehousuja -30%

3. Rich cargo € 76,95 (109,95)

Cargot ovat reippaat ja rennot housut. Niissä on huomaamaton ja sulava reisitasku sivussa, sivutaskut ja housujen lahkeen suissa on vetoketjut. Housujen pituus on 28″. Minulla on päällä koko 34.

 

Alehousuja -30%

4. Zella kickflare kaneli € 62,95 (89,95)

Zella housuissa on korkeahko vyötärö. Erikoisuutena niissä on nilkkapituus ja että lahje levenee hieman alaspäin. Zella housuihin löytyy myös jakku eli tästä saa tyylikkään asukokonaisuuden vaikkapa elokuulle, kun työt taas alkavat. Zella jakku löytyy täältä.

 

Alehousuja -30%

5. Zella Kickflare vaaleansininen € 62,95 (89,95)

Tässä minulla on samat housut päälläni kun ylläolevat kanelin väriset Zella housut. Nämä ovat kokoa 34 ja ylläolevat kanelit ovat kokoa 36.

 

Alehousuja -30%

6. Zella nilkkahousut kirkkaansininen € 62,95 (89,95)

Näiden housujen runko on sama kuin edellisissä Zella housuissa, mutta näiden housujen lahkeet ovat erilaiset. Näissä lahje on kapea ja se ylettyy myös nilkkaan. Housuihin löytyy myös jakku, joka löytyy täältä.

 

Alehousuja -30%

Alehousuja -30%

7. Beck housut € 97,30 (139,00

Housut ylettyvät navan kohdalle ja vaikka housuissa on sivutaskut, eivät ne lähde pullottamaan, koska tasku ei ole lantion sivulla vaan edessä. Beck housuja meiltä löytyy aina mustia ja tummansinisiä. Housut ovat suht reilua kokoa, minulla on housuista päällä koko 34.

 

Alehousuja -30%

8. Anna housut € 76,95 (109,95)

Anna housut ovat hyvät perushousut esim. työhousuina. Niissä on korkea vyötärö, se tulee vartalon keskikohtaan, navan yläpuolelle. Minulla on housuista päällä koko 36, mutta oikea koko olisi 34. Joten ota housuista oma kokosi. Näiden housujen pituus on 30″.

 

Alehousuja -30%

8. Conny housut kitti € 69,95 (99,95)

Conny housut ovat kevyet kesähousut. Housuissa on korkea vyötärö ja edessä on taskut. Materiaali on miellyttävää puuvilla/elastania. Housut ovat nilkkamittaiset ja lahkeensuissa on pieni halkio. Minulla on päällä housuista koko 34.

 

Alehousuja -30%

9. Conny housut tummansininen € 69,95 (99,95)

Conny housut ovat kevyet kesähousut. Housuissa on korkea vyötärö ja edessä on taskut. Materiaali on miellyttävää puuvilla/elastania. Housut ovat nilkkamittaiset ja lahkeensuissa on pieni halkio. Minulla on päällä housuista koko 34.

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Oih! Täällä onkin housupostaus! ? ja video! Heti piti rullata muutama kerta video läpi. ?

    Ensimmäistä kertaa hankin alkukesästä Beck housut ja on kyllä super hyvät housut! Harmillista, etteivät tee näitä kausivärejä pidemmällä lahkeella, mutta tooosi hyvä, että perusvärejä saa!
    Lahkeiden pituus tuppaa itselle aina olemaan ongelma.

    Kivikylässä asuvana huokaisin helpotuksesta, kun kelit viileni. Jos nyt vähän aikaa nautitaan viileästä, niin sitten saa taasen lämmetä?.

    Viidakkohousut jäi kutkuttamaan mieltä, mutta koot ovat menneet jo. Jossain on onnellisia viidakkohousujen pukijoita.?

    Ihanaa, kun teillä on monipuolinen housuvalikoima!

    Mukavaa päivää!

    • Hei Maarit ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihanaa kun jaksoit katsoa. Video oli aika pitkä, mutta hyvä että asia kiinnosti. Beck housut ovat hyvät ja tosiaan värillisiä kausivärejä ei valmisteta kuin nilkkamitalle, mutta mustia ja sinisiä saakin sitten kolme pituutta. Ja sellaiset taisit viimeksi napatakin:) Jep, nyt viileni oikein kunnolla. Olimme äsken koiralenkillä ja minulla oli panta ja hanskat kädessä koko lenkin. Eikä yhtään ollut liikaa…no, toivotaan että ne helteet vielä tulee. Terkuin Kata

  2. Nyt on kyllä housukeli ja alesta löytyy vaikka mitä housuja. Upea temppu Katalta laittaa meille naisille taas housuista vinkkejä.

    Slim open hem farkut ovat stylet;hyvä väri ja lahkeissa se jippo.
    Dream farkut saa plussat korkeasta vyötäröstä ja joustosta.
    Rich Cargot ovat reippaat ja rennot. Harmi ettei kokoani löytynyt. Hidas etana kun olen.
    Zella kickflare kaneli on väriltään houkuttava. Syksyllä taatusti hittiväri. Jakun kanssa aivan mieletön yhdistelmä.

    Zella Kickflare vaaleansinisenä on viileän tyylikäs.
    Zella kirkkaansinisenä sähäkkä, taattu katseen kerääjä. Jakku vielä päälle, niin jo on magee yhdistelmä.Wau!

    Beck housut ovat kyllä housujen parhaimmistoja. Mustana ne ovat yhdet lemppari housuista. Aina siistit ja tyylikkäät. Helpot ja laadukas materiaali plussaa.

    Anna housuja en kokeilu, vaikka eräs ystäväni niitä hehkuttaa. Pitäisikö? Kitti on kaunis ja ajaton väri.
    Conny housut kittinä ovat todellakin kesähousut. Olen itse tykästynyt kesähousuissa housuissa nilkoissa oleviin halkioihin. Se on se kesän juju. Connyt tummansinisenä ovat jo paljon virallisemmat värityksen takia. Niin coolin siistit.

    Ihme on jos ei tästä valikoimasta löydy mieleistä housuja. Pakko laittaa pari kysymystä Doppiin menemään, kun housujen ostaminen verkon kautta hiukan arveluttaa.

    Keväällä kyllä ostin housut verkko-ostoksena ja nappiin meni. Oli niin hyvin skannannut tuo Kata ja palvelu oli verkossakin nopeaa ja ystävällistä kuten Doppissa aina.

    • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Housuja on monia kuten mainitsit! Anna housut ovat hyvät ja uskon, että tykkäisit esim. mustina talveksi. Kyllä, olemme onnistuneet housujen ostoissa sinulle myös verkon kautta! moni muukin on ollut tyytyväinen ja tuumannut, että jopa verkosta uskalsin housut ostaa ja ne olivat loistavat 🙂 Mukavaa iltaa sinulle Jaana, Kata